Salgs- og servicekonsulent

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis søker etter en dyktig, ambisiøs og strukturert salgs- og service konsulent for oppdrag hos en av våre kunder. Selskapet er internasjonalt, og er Norges ledende finansieringsselskap innen sine felt. Avdelingen i Bergen holder til i flotte lyse lokaler og har et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med motiverte og dyktige medarbeidere. Rett person vil få meget gode muligheter til å utvikle seg med oppgavene og i selskapet.

 

Arbeidsoppgaver:

- Salg mot egen kundeportefølje

- Kunde- og leverandøroppfølging

- Administrering og koordinering av interne salgsforhold

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

- Relevant høyere utdanning på bachelor eller master nivå

- God regnskapsforståelse og generelt god økonomisk forståelse

- Erfaring med salg

- Trives med en travel arbeidshverdag

- Er ambisiøs, strukturert, tålmodig og utadvendt

- Er sosial og en god kollega

 

Hva kan Experis tilby deg

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

 

Søkere vurderes fortløpende.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Underkategori: Forsikringskonsulent / rådgiver / selger, - Bank / Finans / Forsikring
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Hordaland
 Bergen

Søk på stillingen

Publisert: 05.01.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1024323
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Gjertrud Grønås Klausen
Gjertrud.Gronas.Klausen@no.experis.com