Prosjektstøtte/prosjektcontroller

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

For en av våre kunder søker vi deg som kan bidra med allsidige oppgaver i en prosjektorganisasjon i vekst!

 

Trives du med å jobbe med små og store oppgaver? Det er ønskelig med oppstart ca 1. februar 2018 med varighet i ca 6 måneder.

 

 

Sentrale oppgaver vil være:

 

  • Administrativ støtte i forbindelse med prosjekter og anbud
  • Kalkyler
  • Dokumentasjon
  • Ad hoc oppgaver

 

 

Forventninger til deg:

 

  • Høyere utdanning: økonomisk- eller ingeniørrettet
  • Gode samarbeidsevner
  • Systematisk og strukturert
  • Serviceorientert

 

 

Vår kunde holder til sentralt i Oslo. Du vil jobbe med hyggelige og dyktige mennesker hvor det er høyt tempo og krav til nøyaktighet og struktur.

 

Interessert?

Registrer din CV på www.experis.no og søk på stillingen.

Søkere vil bli behandlet fortløpende.

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Administrasjon, Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Administrasjonskoordinator / konsulent / assistent, Dokument controller, Prosjektassistent / koordinator / leder, Controller, Prosjektcontroller , Prosjektassistent
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
 Oslo sentrum
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 03.01.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1024291
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com