Business Controller

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

På vegne av en av våre kunder søker vi etter en fremoverlent, initiativrik og analytisk businesscontroller til deres økonomi og finansavdeling. Du må ha en solid regnskapsplattform, men skal ikke jobbe direkte med dette. Det er tre controllere i avdelingen og stillingen rapporterer til økonomisjef. Økonomiavdelingen består av totalt 12 personer. Dette er et engasjement på ca 12 måneder med oppstart snarest eller 1. februar 2018.

 

 

Typiske arbeidsoppgaver:

 

• Prognosearbeid

• Periodisk rapportering av økonomiske og driftsmessige nøkkeltall

• Delta i videreutvikling av selskapets beslutningsverktøy

• Avviks – og analyseoppfølging

• Business reviews

• Avsetningsvurderinger

 

Kvalifikasjoner:

 

• Høyere økonomisk utdannelse

• Relevant erfaring

• Solid Excel kompetanse

• God forretningsforståelse og god på å identifisere og analysere verdidriverne

• Gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig

 

Som person er du løsningsorientert, selvgående og analytisk. Du er endringsdyktig, proaktiv og liker å ta initiativ i arbeidshverdagen.

 

 

For mer informasjon om stillingen, kontakt Sissel Melkild, e-post: sissel.melkild@no.experis.com

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Controller, Business Control
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 22.12.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1024227
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Sissel Teoh Melkild
Sissel.Melkild@no.experis.com