Financial controller

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Selskapet har ca. 2 600 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune. 

Bertel O. Steen ønsker å styrke sitt financial controller team og søker en operasjonell og erfaren financial controller. Du vil bli del av et stort fagmiljø som har fokus på effektivisering, automatisering og digitalisering. Du vil arbeide i og koordinere et prosessteam sammen med dyktige kollegaer i et fremtidsrettet kompetansemiljø. Avdelingen består av 26 controllere og du vil rapportere til sr. financial controller.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, helseforsikring og gode pensjonsordninger. Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Lørenskog. Det er gratis parkering, eventuelt gode bussforbindelser fra Oslo.

 

 

Hvem er du?

 

Vi søker deg som har god regnskapsforståelse og er analytisk anlagt. Det er viktig at du er strukturert, kvalitetsbevisst og har høy gjennomføringsevne. I tillegg liker du å jobbe prosessorientert og har gode koordinerings- og samarbeidsevner. For å lykkes i stillingen er det viktig at du er en relasjonsskaper og har gode kommunikasjonsevner. Du er i tillegg vant til å leve med endringer og trives med å bidra til et godt lærings- og arbeidsmiljø. 

 

 

Arbeidsoppgaver- og ansvar

 

 • Løpende regnskapsbehandling, periodiseringer, avsetninger og bokføringer
 • Avstemming av balansen og kvalitetssikring av regnskapet
 • Månedsrapportering og årsoppgjør
 • Bidra i videreutvikling av rutiner, prosesser og internkontroll i økonomifunksjonen
 • Koordinere prosessteam
 • Besvare spørsmål fra konsern, business controlling og driften
 • Bidra på prosjekter knyttet til finansiell rapportering og digitalisering

 

 

Kvalifikasjoner

 

 • Høyere utdanning innen økonomi
 • Minimum 2-5 års relevant erfaring
 • God regnskapsforståelse og fordel med kompetanse innenfor mva og skatt
 • Gode ferdigheter i Excel
 • God IT- og systemkompetanse
 • Flytende i norsk  

 

 

Interessert?

 

For mer informasjon ta kontakt med rekrutteringsrådgiver Marta Orleanski, marta.orleanski@no.experis.com/ 41 45 44 57 eller Katrine Jayne Hagelund, katrine.hagelund@no.experis.com/ 40 63 98 28.

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Bertel O Steen AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Controller, Business Control, - Økonomi / Regnskap / Lønn, Cost controller, Regnskapskonsulent, Revisor, Regnskapsmedarbeider /- fører / -assistent, Prosjektcontroller , Økonomikonsulent , Økonomimedarbeider
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Akershus
 Lørenskog
Rolle: Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 12.10.2019
Søknadsfrist: 15.10.2019
Ref. nr.: 1031454
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Marta Orleanski
Marta.Orleanski@no.experis.com

Katrine Jayne Hagelund
Katrine.Hagelund@no.experis.com