Financial Controller

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis vokser og vi søker flere kloke controller-hoder!

 

Vi søker deg som er klar for en utfordring og ønsker å jobbe som konsulent ute hos våre kunder!

 

 

Du vil i dette 12 måneders vikariatet ha ansvar for å sikre høy kvalitet og kontroll av regnskapet, utarbeidelse av regnskapsrapporter og internkontroll. Du vil jobbe tett sammen med kollegaer, men også samarbeide på tvers i det sentrale finansmiljøet og med revisor. Du vil være en sterk bidragsyter til at våre kunder leverer lønnsom vekst, identifisere forbedringsmuligheter, foreslå tiltak og være en sparringspartner for ledelsen. 

Stillingen vil inngå i et team og rapportere direkte til CFO. Økonomienheten er preget av godt humør og stor grad av samarbeid. Stillingstittel og ansvarsområde vil kunne tilpasses noe etter den riktige kandidaten.

 

 

 

Som Financial Controller i Experis forventer vi at du:

 

  • Elsker problemløsning! Du stopper ikke når det butter imot, du søker og finner de beste løsningene over tid  
  • Evne å prioritere basert på data og innsikt   
  • Du har god systemforståelse og evne til å fremstille data for å gi forretningsinnsikt 
  • Trives med å ha mange baller i lufta, og være flink til å lande dem  
  • Relasjonsbygger - flink til å knytte kontakter og ivareta disse  
  • Godt humør og god til å beholde roen  
  • Selvgående og trygg på deg selv, men også en lagspiller 
  • Endringsvillig  
  • Har gode kommunikasjonsevner

 

 

 

 

Er dette deg?

 

Regsitrer din CV og søknad på www.experis.com.

Søknader  vil bli behandlet fortløpende.

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Økonomikonsulent , - Økonomi / Regnskap / Lønn, Selvstendig regnskapsfører, Statsautorisert revisor, Controller
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
 Oslo sentrum
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 03.09.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031164
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Telefon 99 59 30 89
Berit.Berge@no.experis.com