Direktør Compliance og Antihvitvask

Sparebanken Sør er en av landets største regionale sparebanker med

en forvaltningskapital på ca. 125 mrd. kroner. Foruten å være den største banken

i Aust- og Vest-Agder, er vi også etablert i Telemark og på Jæren og skal åpne nytt kontor i Vestfold. Vi kjenner våre lokalsamfunn, tar alle beslutninger lokalt, og verdiene vi skaper forblir til landsdelens beste. Banken er en solid og selvstendig sparebank med kraft og ambisjoner. God personlig service, høyt faglig nivå og raske beslutningsprosesser er vårt varemerke.

 

Sparebanken Sør søker etter Direktør Compliance og Antihvitvask. Stillingen vil rapportere til administrerende direktør og inngå i konsernets ledergruppe.

Arbeids- og ansvarsområder:

  • Fagansvar for antihvitvasking, herunder det overordnede ansvaret for rutiner og rapportering i henhold til hvitvaskingsloven § 8 (5) og hvitvaskingsforskriften § 5-1
  • Ansvar for konsernets compliance-funksjon for å sikre en god etterlevelse av lover, forskrifter og myndighetskrav, og hvor compliancefunksjonen bidrar til god kvalitet i konsernets prosesser
  • Strategisk og operativt arbeid med konsernets compliance- og antihvitvaskingsområder

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyere utdannelse, gjerne juridisk  
  • Bred erfaring og god forståelse av fagfeltene Antihvitvasking og Compliance, samt kjennskap til og interesse for regulatoriske forhold og regulatorisk utvikling
  • Det er ønskelig med erfaring fra bank/finans, men dette kan kompenseres med annen relevant erfaring

 

Vi søker deg som er entusiastisk, målrettet og har gode analytiske evner. For å lykkes i stillingen må du ha evne til å jobbe selvstendig og sammen med andre, både i egen avdeling og i resten av banken. I tillegg til gode samarbeidsevner og høy integritet, er god formuleringsevne både på norsk og engelsk en forutsetning for å lykkes i stillingen.

 

Sparebanken Sør er opptatt av likestilling og mangfold, og har som langsiktig mål å få lik fordeling mellom kjønn på alle stillingsnivåer. Banken har en ambisjon om å øke andelen kvinner i ledende stillinger, og oppfordrer derfor kvinner til å søke.

 

 

 

Vi kan tilby et inspirerende og sosialt arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidssted Kristiansand.

 

Ta gjerne kontakt med Anette Theien i Experis, tlf. 41681772 eller direktør Risikostyring i Sparebanken Sør Bjørn Friestad, tlf. 982 81 570. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Søknad med CV sendes via link i annonsen innen 22. september 2019

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SPAREBANKEN SØR
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Oslo
 Kristiansand
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 05.09.2019
Søknadsfrist: 22.09.2019
Ref. nr.: 1031156
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anette Theien
Telefon 41681772
Anette.Theien@no.experis.com