Controller

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Har du erfaring med controlling og søker nye utfordringer? Da kan dette være noe for deg!

 

 

På vegne av kunde søker vi en dyktig controller!

 

Dette er et engasjement på 1 år, med muligheter for forlengelse.

 

 

Vi søker deg som har opparbeidet deg en god kunnskapsplattform kombinert med gode analytiske evner for å sette deg raskt inn i nye oppgaver og prosesser.

 

Som person er du utadvent og du evner å skape gode relasjoner med folk rundt deg. Du er også en positiv person som kommuniserer godt på både norsk og engelsk. Det er viktig at du er opptatt av kvalitet, er nøyaktig, samt at du har en strukturert måte å jobbe på.

 

 

 

Dine ansvarsområder vil være innen:

 

- Gjennomføre lønnsomhetsanalyser og bistå ved oppfølging av prosjekter mht kostnadskontroll, fakturering, fremdrift og risikovurderinger

- Bistå ved utarbeidelse av budsjetter, prognoser, intern og ekstern rapportering og investeringskalkyler

- Bistå ved kontinuerlige prosessforbedringer knyttet til regnskap, rapportering og planlegging

- Bistå i utarbeidelse av kontrakter og avtaler

- Støtte ledelsen med relevant styringsinformasjon

- Være en viktig bidragsyter i arbeidet med økt effektivisering, herunder aktivt å delta i forbedringsprosjekter

 

 

Du har høyere økonomisk utdannelse og minimum 3 års erfaring i lignende stilling. Videre har du god kjennskap til prosjektgjennomføring og økonomistyring i prosjekter. Kjennskap til arbeid i SAP er en fordel.

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Controller, Business Control, - Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 06.03.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1025022
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Sissel Teoh Melkild
Sissel.Melkild@no.experis.com