Finansmedarbeider - rapportering/ forretningsstøtte

Bergen Capital Management AS (BCM) er et verdipapirforetak med konsesjon til å drive aktiv forvaltning og investeringsrådgivning. I tillegg har selskapet tillatelse til å yte visse tilleggstjenester. Selskapets forretningsområder er Aktiv forvaltning og Gjeldsforvaltning. Selskapet har intern forvaltnings- og analysekapasitet i det norske aksje- og rentemarkedet. Porteføljen innen aktiv forvaltning, bestående av aksjer og obligasjoner, beløper seg til ca. NOK 1 mrd.

 

BCM er Norges største forvalter / rådgiver overfor kommunal sektor innenfor gjeldssiden, og har som målsetning til enhver tid å være den fortrukne aktør. Bergen Capital Management AS forvalter ca. NOK 75 mrd. fordelt på mer enn 50 kunder.

 

BCM er eiet av de ansatte, har 6 medarbeidere og er underlagt Verdipapirhandelsloven og Finanstilsynets konsesjon fra 1998.  

 

Oppdragsmengden er økende og selskapet vokser. BCM søker nå etter en analytisk finansmedarbeider med god tallforståelse, godt humør og stor arbeidskapasitet.

 

Vi ser etter deg som er fleksibel, allsidig og operativ og kan håndtere alt fra enkel rapportering til mer avanserte oppgaver.

 

Du vil du få ansvar for avstemming og kontroll av kunderapporter, samt rapportering internt og eksternt. Gjennomgang av handelsoversikter, sluttsedler, VPS-meldinger og kontoutskrifter blir viktige oppgaver. Andre oppgaver vil være oppdatering, tilpasning og implementering av rutiner og avtaler i samarbeid med vår Compliance Officer . Det er viktig at du er ansvarsbevisst, strukturert og nøyaktig. Du er selvstendig og effektiv med interesse for og god evne til å lære nye IKT-systemer.

 

Du har stor interesse for verdipapir- og kapitalmarkedet, høy grad av tallforståelse og gode analytiske egenskaper. Det vil være en fordel om du har gode Excel-kunnskaper. Du vil inngå i et team og rapportere til daglig leder.

 

Kvalifikasjoner:

 

  • Bachelor eller Master i økonomi, gjerne med finansfag
  • Relevant erfaring fra bank eller verdipapirforetak
  • Engasjert, analytisk og arbeidsom

 

Vi tilbyr:

 

  • Utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter
  • Godt faglig og sosialt miljø
  • Moderne lokaler sentralt i Bergen sentrum
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Selvstendig stilling i et spennende og profesjonelt miljø
  • Gode pensjonsordninger

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Bergen Capital Management AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Arbeidssted: Hordaland

Søk på stillingen

Publisert: 06.10.2017
Søknadsfrist: 25.10.2017
Ref. nr.: 1023511
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Torill Elise Dahl Høgheim
Telefon 906 93 983
Torill.Hogheim@no.experis.com

Gunhild Nitter Schieldrop
Telefon 909 36 940
Gunhild.Nitter.Schieldrop@no.experis.com