Vi søker dedikert Financial Analyst til anerkjent energiselskap

For anerkjent energiselskap lokalisert i Stjørdal ser vi etter dedikert og selvstending Financial Analyst. Som Financial Analyst vil jobbe med controlling, økonomistyring og økonomiske analyser. Her vil du jobbe tett med de andre i avdelingen, inkludert prosjektledere og ledere. Miljøet er preget av høykompetanse, og de ansatte innehar både økonomisk og teknisk bakgrunn.

 

Engasjementet har snarlig oppstart og varer frem til august, med muligheter for forlengelse. Ved å starte i dette oppdraget, blir du fastansatt konsulent for Experis Finance, og vil få tilgang til flere spennende oppdrag hos våre kunder.

 

Dine ansvarsområder vil blant annet innebære:

• Foreta økonomiske analyser og fremme forbedringer

• Være en støtte til ledelsen og øvrig organisasjon på økonomiske spørsmål

• Følge opp intern og ekstern rapportering

• Forefallende økonomiske oppgaver etter behov

 

Vi ser etter deg som har høyere økonomisk utdanning og har erfaring fra økonomistyring/controlling. Du bør i tillegg være kompetent på IT-verktøy og ha et ønske om å ta i bruk nye løsninger og være med å forbedre bruken av disse.

 

Ord som beskriver deg er dedikert, analytisk og selvstendig. Du trives med ansvar og å jobbe utadrettet mot organisasjonen. Fleksibel og endringsorientert med evne til å utvise utholdenhet. Du evner å balansere helhet mot detaljer, og du må trives med hektiske dager og korte rapporteringsfrister uten å miste evnen til å være nøyaktig.

 

Ønsker du en karriere som konsulent hos Experis Finance?

Vårt konsulenthus består av høykompetente økonomer som jobber på ulike oppdrag hos våre kunder som fastansatte konsulenter. Du vil få muligheten til å bygge faglig kompetanse gjennom spennende oppdrag, og vi vil jobbe for at du får de utfordringene du ønsker deg.

 

 

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Finance
Discipline: Economics / Accounting / Salary
Sub Category: Økonomi/Regnskap/Lønn, Economics consultant, Controller
Location: Trøndelag
 Trondheim

Apply for Position

Published: 07/12/2018
Deadline: ASAP
Reference No.: 1027985
Apply for Position

Contact Information

Ane Kristine Forseth
Ane.Kristine.Forseth@no.experis.com