Rekrutteringsrådgiver

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Experis Finance er en av Norges ledende aktører innen rekruttering av økonomer. Vi er i vekst og ser nå etter en ny Rekrutteringsrådgiver til å styrke vårt team.

 

Å arbeide hos Experis Finance handler mest om hvilke holdninger du har. Her finnes det ingen fasit, men vi tror en kombinasjon av ambisjoner, kompetanse og ydmykhet er godt å ha med seg. Og selvfølgelig - evnen og viljen til å ta ansvar i både stort og smått.

 

Nøkkelordet for alt vi gjør i Experis Finance er ansvar. Vi tror at en virksomhet hvor alle føler og tar ansvar kan nå akkurat hvor langt det skal være. Dette handler om å ta ansvar for kandidater, kunder og prosjekter, for selskapet, for å se nye muligheter, for sin egen faglige utvikling, for arbeidsmiljøet, for hverandre, for seg selv.

 

Din hverdag:

Ditt primære ansvarsområde vil være å finne de til enhver tid best egnede kandidatene til stillingene vi arbeider med.  Du vil også bli involvert i ulike prosjekter internt og eksternt.

 

Som Rekrutteringsrådgiver hos oss vil du jobbe med metodiske søk etter kandidater, kartlegging av kandidaters kompetanse og egenskaper gjennom intervju samt delta i kartleggings-møter ute hos våre kunder. Konsulentene er vår viktigste ressurs, så du vil få ansvar for tett og god oppfølgning av de konsulentene som er ansatt i Experis avd. Finance.

 

Hvem er du?

Du er profesjonell og strukturert, trives med å forholde deg til mennesker. Du lever godt med mange baller i luften. Du har en uhøytidelig og pragmatisk holdning. Det er viktig at du trives med en hektisk og variert hverdag. Du ser verdien av å bygge gode relasjoner, og være tilstede i relevante nettverk.

 

Våre faglige forventninger til deg er at du har økonomisk utdannelse, gjerne relevant erfaring innen økonomiområdet – og at du er interessert i teknologi/it systemer. Vi er hele tiden på jakt etter nye og bedre måter å jobbe på så du må motiveres av utvikling og samarbeid på tvers av våre fagområder.

 

Vi er et verdistyrt konsern, det er derfor er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier:

 

Personlig: Vi ønsker å opprettholde og utvikle gode langsiktige relasjoner til både kunder og kandidater. Vi er stolte av vårt gode arbeidsmiljø, og har tro på at et inkluderende og åpent miljø er essensielt for den enkeltes personlige utvikling. Vi leverer med høy kvalitet og presisjon samtidig som vi har stor takhøyde og en hverdag fylt av glede og godt humør.

 

Kompetent: Vi har tro på at kombinasjonen økonomifag- og rekrutteringskompetanse er et stort fortrinn både for våre kunder og kandidater. Vår faglige kompetanse er en av årsakene til at våre kunder velger oss.

 

Innovativ: Vi skal være nytenkende og levere innovative løsninger til kunder og kandidater. Vi arbeider kontinuerlig med å tilpasse oss nye måter å nå kandidater på og forsøker å gjøre store og små innovasjoner slik at vi kan jobbe litt smartere hver dag.

 

 

Hvem er vi?

Experis Trondheim består i dag av 16 rådgivere og ca 100 konsulenter. Målet er å hjelpe trønderske kunder med kompetanse, slik at mål nås og vekst kan sikres.  Vi har solide fagmiljø innen IT, Finance og Engineering, som sammen med utfordrende oppdrag hos våre kunder sørger for gode karrieremuligheter for våre konsulenter. Experis Executive er en av markedets fremste aktører innen Executive search and selection, og har lang erfaring med å rekruttere ledere til trøndersk næringsliv.

 

 

Kontaktperson i denne sammenheng: Anne Dordi Alseth, mail: anne.dordi.alseth@no.experis.com -  mobil: 924 48 268.

 

 

 

 

 

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Finance
Discipline: HR/personnel, Economics / Accounting / Salary, Bank / Finance / Insurance
Sub Category: Recruitment consultant / coordinator, - HR / Personnell / Recruiting
Location: Sør-Trøndelag
 Trondheim
Role: Consultant, Employee, Specialist

Apply for Position

Published: 07/05/2018
Deadline: 24/05/2018
Reference No.: 1025688
Apply for Position

Contact Information

Anne Dordi Alseth
Phone 924 48 268
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com