Innkjøper - Kontrakt og anskaffelser

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Spennende konsulentoppdrag for deg med kontraktserfaring!

 

For vår kunde innen telekommunikasjon søker vi nå en dreven innkjøper med solid erfaring fra kontraktsutarbeidelse. Du vil inngå i et team på fire stykker hvor dere jobber tett sammen. Målet med oppdraget er å sentralisere og bygge opp bedriftens innkjøpsfunksjon, så her starter man på bar bakke! Det er derfor viktig at du som person er initiativrik, fleksibel og har god gjennomføringsevne.

 

Oppstart omgående.

 

Høres dette interessant ut? Send oss din CV via våre sider www.experis.com.

 

Har du spørsmål kontakt rekrutteringsrådgiver Marit Hjetland eller Berit Berge på mail: marit.hjetland@no.experis.com, berit.berge@no.experis.com.

Job Information

No of Positions: 1
Industry: Finance
Discipline: Procurement
Sub Category: - Procurement
Type: Temporary position
Location: Oslo
Role: Specialist

Apply for Position

Published: 26/04/2018
Deadline: ASAP
Reference No.: 1025571
Apply for Position

Contact Information

Marit Sæterli Hjetland
Marit.Hjetland@no.experis.com

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com